Αγαπητοί συμπολίτες,

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ συμπλήρωσε 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Αυτή τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία την οφείλουμε στην αταλάντευτη επιλογή που επιδείξατε και επιδεικνύετε, να εμπιστεύεσθε τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες μας. Μια εμπιστοσύνη που θεμελιώθηκε στη βάση των σχέσεων μεταξύ του στελεχιακού μας δυναμικού και των χρηστών των υπηρεσιών μας. Σχέσεις σεβασμού και κατανόησης στο προσωπικό πρόβλημα υγείας του καθενός και της καθεμίας ξεχωριστά. Μια εμπιστοσύνη που οικοδομήθηκε με τα χαρακτηριστικά της ποιότητας, της διαρκούς αναβάθμισης του εξοπλισμού, των υποδομών μας και του χαμηλού κόστους των υπηρεσιών μας, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στις υποδομές μας κάθε συμπολίτης ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση.

Σε αυτή την πορεία η εταιρεία μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των κοινωνιών των περιοχών όπου αναπτύσσονται οι έξι μονάδες του Ομίλου μας, ανέπτυξε και αναπτύσσει διαρκώς προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την υγειονομική στήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, κοινωφελών Ιδρυμάτων, Οργανισμών εθελοντικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, αθλητικών σωματείων, δομών της Εκκλησίας της Ελλάδος κ.ά.

Οι ίδιοι άνθρωποι (Διοίκηση και Στελεχιακό Δυναμικό), με τις ίδιες αρχές και αξίες, συνεχίζουμε αυτή την πορεία με το ίδιο πάντα Όραμα: Η κάθε μονάδα του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ να αποτελεί κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, να την εκφράζει, να την στηρίζει, να είναι η πρώτη και σταθερή επιλογή των συμπολιτών μας.

Η Διοίκηση του Ομίλου προέβη στην αλλαγή του λογοτύπου της εταιρείας και την υιοθέτηση ενός εταιρικού μηνύματος. Επιθυμία μας ήταν το νέο λογότυπο αλλά και το εταιρικό μήνυμα να αποτελούν τη δική σας επιλογή. Για το λόγο αυτό, απευθυνθήκαμε σε ένα μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας ζητώντας τους να αποτυπώσουν τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που έλαβαν από τις μονάδες μας.

Η οπτικοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών, με τη βοήθεια εξειδικευμένης εταιρείας του χώρου, έδωσε τα παρακάτω σχήματα:

eikona gia tin epistoli

Η σύνθεση των απόψεών σας μέσω των σχημάτων έδωσε το νέο λογότυπο του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ:

logo1

Μέσα από την ανωτέρω διαδικασία καταγραφής της γνώμης σας, προέκυψε η καθολική ανάγκη του καθενός και της καθεμίας, να γνωρίζουν για τη κατάσταση της υγείας τους έγκαιρα και έγκυρα. Ως εκ τούτου, το Εταιρικό μας Μήνυμα δεν μπορούσε να είναι άλλο από το «Έχει σημασία να γνωρίζεις».

logo2

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το νέο λογότυπο και το εταιρικό μήνυμα του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι αποτέλεσμα της δικής σας έκφρασης και της δικής σας επιλογής.

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Ομίλου, σας ευχαριστούν θερμά για τη συμμετοχή, τη συμβολή και την πρωτότυπη επιλογή σας.

Μαζί προχωράμε για μια ζωή με περισσότερη υγεία, ποιότητα, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

 

Για τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

 

 

Ιωάννης Ν. Καραμηνάς

Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος

logo omilos iatriki diagnosi

eikona ethniki asfalistiki

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

μία εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας,

μετά από διαγωνιστική διαδικασία στην οποία αξιολογήθηκαν:

 • Η ποιότητα και το κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών,

 • Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός και

 • Οι οργανωτικές υποδομές για την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού ασφαλισμένων,

ανέθεσε την εξυπηρέτηση των 110.000 και πλέον

Ατομικών Συμβολαίων Υγείας των πελατών της

στο Δίκτυο Παρόχων Υγείας της AFFIDEA στο οποίο

Prefferred Partner είναι ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

με το σύνολο των υποκαταστημάτων του.

 

Από 1.1.2017 οι ασφαλισμένοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

μπορούν να απολαμβάνουν μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας,

το αξιόπιστο των υπηρεσιών του Ομίλου μας

με απόλυτο σεβασμό στις προτεραιότητες και στις ανάγκες τους.

 

 logo affidea1logo ethniki asfalistiki

 

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

"ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

pdf iconΠαρουσίαση - Κατεβάστε το αρχείο  

imerida1

imerida2

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εγκατέστησε και λειτουργεί νέο, προηγμένο σύστημα Λιπομέτρησης με τη μέθοδο DEXA.

lipometrisi3Συγκεκριμένα, με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να προσδιορίσουμε με υψηλή αξιοπιστία τον Λιπώδη, τον Μυϊκό και τον Οστίτη Ιστό αναλυτικά ανά περιοχή του σώματος.

lipometrisi2Οι κοινές μέθοδοι λιπομέτρησης (μέθοδος αγωγιμότητας, βάσει ΒΜΙ, ζυγαριών κλπ) βασίζονται σε εκτιμήσεις με μεγάλο εύρος σφάλματος και χωρίς την δυνατότητα διαχωρισμού των στοιχείων του σώματος.

Γιατί Λιπομέτρηση με τη μέθοδο DEXA;

 • Αποτελεί την Μέθοδο Αναφοράς έναντι όλων των υπολοίπων μέχρι σήμερα γνωστών μεθόδων.
 • Η μέτρηση του Λιπώδους και μη Λιπώδους ιστού είναι άμεση και όχι έμμεση.
 • Παρέχει πληροφορίες κατανομής του Λιπώδους ιστού ανά περιοχή του σώματος.
 • Κατηγοριοποιεί τον Σωματότυπο σε γυναικοειδή ή ανδροειδή δίνοντας σημαντική πληροφορία για την πρόληψη ασθενειών.
 • Ελέγχει την εξέλιξη του δείκτη κατανομής Λιπώδους και Μυϊκού ιστού κατόπιν ολοκλήρωσης προγράμματος διατροφής και άσκησης.
 • Παρέχει την δυνατότητα στους ειδικούς να προσδιορίσουν το ιδανικό βάρος και τον βασικό μεταβολικό ρυθμό ώστε να εξειδικευθεί σωστά το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.
 • Εκτιμάται η μυϊκή ατροφία μετά από ασθένεια ή τραυματισμό.
 • Δίνει την δυνατότητα δημιουργίας εστιασμένου προγράμματος άσκησης για την ενίσχυση και ενδυνάμωση συγκεκριμένων ανατομικών περιοχών κυρίως για τους αθλητές.

Η εξέταση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και έχει ελάχιστη δόση ακτινοβολίας. Στο Κέντρο μας παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης σύγκρισης σε κάθε επανεξέταση με την προηγούμενη και φαίνεται έτσι κάθε πιθανή διαφοροποίηση.


lipometrisi1

 Έχει σημασία να γνωρίζεις.

Με τις σημαντικές πληροφορίες της νέας εξέτασης μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα και την υγεία μας.


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ με απόλυτο σεβασμό τόσο απέναντι στην πελατεία του όσο και στον Ιατρικό κόσμο, επενδύει στην πλέον σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία στο χώρο της Υγείας.

Η Eπιστημονική Συνεργάτιδα του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Ιατρός - Ακτινολόγος κα Καλοκαιρινού Μαριάννα παρουσίασε στο 20ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο την εργασία της με τίτλο "Χρησιμότητα του Τεχνικού Σφάλματος Έγχρωμης Ουράς Κομήτη (Twinkling Artifact)".

 

Περισσότερα Άρθρα...