Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ως μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, διατηρεί στις εγκαταστάσεις του πλήρη και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια και ιατρεία που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των διαγνωστικών αναγκών του πληθυσμού και έχοντας διαπιστευμένες τις υπηρεσίες του με το Πιστοποιητικό Ποιότητας ΕΝ ISO 15189:2012 είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου φροντίζοντας πάντοτε να διατηρεί λογικές τις τιμές.

Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται σε αξιόπιστο συνεργάτη όποιας επιχείρησης επιθυμεί να προσφέρει στο προσωπικό της ιατρικές υπηρεσίες για την πρόληψη ή την πρώιμη διάγνωση. Οι συνεργάτες ιατροί μας μπορούν σε συνεργασία με τους ιατρούς εργασίας να διαμορφώσουν τα κατάλληλα προφίλ εξετάσεων που απαιτούνται για το κάθε εργασιακό περιβάλλον έτσι ώστε να εξειδικεύεται η στόχευση των ιατρικών ελέγχων και να λαμβάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους εργαζομένους.

Μη διστάσετε να ζητήσετε συνάντηση με τα στελέχη μας για να εξετάσουμε από κοινού τις διαγνωστικές ανάγκες των εργαζομένων σας και να συνδιαμορφώσουμε το καλύτερο σχήμα εξετάσεων που θα ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Επιπροσθέτως και στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, το Τμήμα εργασιακών CHECK UP της Μονάδας μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την διενέργεια των απαιτούμενων αιμοληψιών στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας κατόπιν σχετικής συνεννόησης και προετοιμασίας.

Επειδή όμως πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι που θα εξεταστούν στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ έχουν και άλλες διαγνωστικές ανάγκες πέραν των όσων απαιτεί το εργασιακό περιβάλλον, η Μονάδα μας παρέχει προνομιακή εκπτωτική πολιτική στο σύνολο των εργαζομένων σας και των οικογενειών τους για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμούν να πραγματοποιήσουν στο μέλλον, εκτός εργασιακού CHECK UP.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους πλήθος μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και βιομηχανιών εμπιστεύονται τα εργασιακά τους CHECK UP στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.