Στον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση, διατηρούμε την ισχυρή πεποίθηση ότι η Πρόληψη στην Υγεία αλλά και όλες οι κοινωνικές δράσεις και δραστηριότητες που βελτιώνουν την υγεία αποτελούν Αξίες Ζωής και, ίσως, το σημαντικότερο μέσο για την μακροπρόθεσμη βελτίωση της γενικής υγείας και της ευζωίας των ανθρώπων.

Προς το σκοπό αυτό, αναπτύσσουμε επί σειρά ετών, ένα ευρύ χορηγικό πρόγραμμα σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους και δομές κοινωφελούς χαρακτήρα, και ενισχύουμε δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρευρεθήκαμε στις εκδηλώσεις των συλλόγων αυτών για την κοπή της πίτας και παραλάβαμε τα βραβεία μας για την προσφορά μας. Το 2020 θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ενεργά τις αθλητικές ομάδες και τα σωματεία παρέχοντας ιατρική κάλυψη σε αγώνες αλλά και μια σειρά από ιατρικά προνόμια και πακέτα εξετάσεων, που καθιστούν την ιατρική εξέταση και την πρόληψη πιο προσιτή σε ευρύτερα κοινωνικά σύνολα. Γιατί έχει σημασία να γνωρίζεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους των συλλόγων για το έργο τους και την υπέροχη συνεργασία και να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά με πολλές αθλητικές επιτυχίες !

 

argo kentro politismouΣτιγμιότυπο από την βράβευση του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση, κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας του «Αργώ Κέντρο Πολιτισμού».

 

proodeutikiΣτιγμιότυπο από την βράβευση του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση, κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας της «Προοδευτικής».

 

oa.koropiouΣτιγμιότυπο από την κοπή της πίτας του «Ο.Α. Κορωπίου»